$30 тисяч: Британські контрабандисти оголосили винагороду за голову поліцейського собаки (відео)

Пес на прізвисько Скемп за 5 років роботи знайшов тютюну на майже 8 мільйонів доларів.

Британські контрабандисти оголосили нагороду за голову спанієля, який заважає їм заробляти на нелегальних цигарках, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Відзначається, що завдяки відмінному нюху та природним інстинктам пес на прізвисько Скемп за 5 років роботи знайшов тютюну на майже 8 мільйонів доларів.

Після того, як справи дійшли до суду у кількох графствах, бандити оголосили за собаку винагороду у понад 30 тисяч доларів.

Треба зазначити, що на службових собак контрабандисти полюють вже не вперше. Торік колумбійська мафія пропонувала вдвічі більшу суму за вбивство вівчарки, що шукає кокаїн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...