100-відсоткова інформація: "Захарченко таки ліквідований, при смерті і його заступник", - Антон Геращенко

Залишалась імовірність інсенуації як засобу забезпечити "курмаршалу" таємної втечі з "молодої республіки"...

Депутат від "Народного фронту", член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко написав в Facebook, що колишній продавець курячих стегенець сам вибрав свій життєвий шлях і відправився до Гіви і Мотороли. "Тепер можна вже впевнено говорити, що одна з маріонеток Кремля, ватажок терористичної організації "ДНР" Олександр Захарченко пішов дорогою в пекло, слідом за Гіві і Моторолою. При смерті знаходиться ще один негідник, заступник Захарченка по грабежу залишків економіки Донецької області з позивним "Ташкент"", - написав нардеп, передають Патріоти України.

"Олександр Захарченко сам вибрав свій шлях у житті. У нього був вибір - продовжувати торгувати курячими стегенцями на донецьких базарах і не піднімати руку проти своєї країни. Але він вибрав інший шлях - шлях зради, тероризму, охоче став однією з маріонеток Кремля і закономірно злетів на повітря в кафе з промовистою назвою «Сепар». Його наступником з приставкою в. о. стала інша маріонетка Кремля, давній клієнт Чистилища бази «Миротворець» - Дмитро Трапезников. Якщо його кремлівські куратори вирішать залишити за ватажка замість покійного Захарченка, то не виключаю, що і його чекає такий же жахливий кінець - загинути від рук російських спецслужб або своїх же подільників по бєспрєдєлу", - написав Геращенко.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...