119 кілограмів: На Херсонщині виростили кавун-рекордсмен?

Сорт кавуна називається "Кароліна Крос", він був завезений із США.

Міністерство закордонних справ України похвалилось 119 кг кавуном, вирощеним в Херсонській області. "Найбільша ягода в світі. Ось такі кавуни народить щедра земля Херсонщини", - зазначили у відомстві на своїй сторінці Facebook, передають Патріоти України.

У соціальних мережах дивуються такому плоду і навіть пропонують занести таке досягнення в Книгу рекордів Гіннеса. Сорт кавуна називається «Кароліна Крос», він був завезений із США.

Зазначимо, що фотознімком цього велетенського кавуна нібито з Херсонщини активно діляться користувачі соціальних мереж. Так, новиною поділився депутат міської ради Херсона Віталій Богданов.

Насправді цей кавун був вирощений у 2013 році в американському штаті Мічиган. Про це свідчать дані на сайті "Клуб любителів гігантських кавунів".

"Це фото Білла в 2013 році. Він встановив новий рекорд штату Мічиган, а також новий світовий рекорд!", – мовиться в описі фото.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...