12-річна породілля з Борислава стала героїнею популярного ток-шоу (відео)

Таня Лучишин приїхала на програму з новонародженою дочкою і вперше показала малюка багатомільйонної аудиторії.
12-річна Таня Лучишин, яка 17 вересня народила дочку, разом з мамою з Борислава Львівської області приїхала на телепередачу "Стосується кожного", щоб розповісти про свою вагітність, передають Патріоти України.

Мама дівчини розповіла про свою нелегку долю, адже вона сама завагітніла вперше в 15 років. Також вона повідомила про те, що батько новонародженої дитини не визнав своє батьківство.

Сама Таня Лучишин приїхала на програму з новонародженою дочкою і вперше показала малюка багатомільйонної аудиторії.

"У цій історії дуже багато питань. Як сталося, що мама Тані про вагітність дочки дізналася всього за два тижні до пологів? Чому ніхто інший не помітив вагітності дівчинки? Що буде з нею і дитиною далі?" - анонсував ключові питання ведучий програми "Стосується кожного" Андрій Данилевич.

Також поговорити про ситуацію, яка склалася, погодився вітчим дівчинки Іван Єрьомін та директор центру соціальних служб у справах дітей та сім'ї міста Борислав Віталій Плоскідняк.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...