"130 трупов в морге, все молчат": З'явилися шокуючі подробиці, як у РФ хочуть "замести сліди" трагедії в Кемерово

Кількість жертв пожежі в Кемерово може бути набагато більшою, ніж повідомляють російські ЗМІ.

Про це пише Telegram-канал Ёж. Він отримав повідомлення від жінки, яка стверджує, що під час пожежі в торговому центрі загинули 130 осіб, передають Патріоти України.

“Ось таку переписку кинули нам в бот. Жінка каже, що чоловік працює в МНС і це листування з ним. Сподіваємося фейк, але з кількістю постраждалих, яких все більше – схоже на правду”, – йдеться в повідомленні.

З листування можна зрозуміти, що співробітникам МНС наказали мовчати про реальну кількість жертв під час пожежі.

“130 трупів в морзі, ЗМІ мовчать. Цілий зал у кінотеатрі помер, тільки частину трупів витягли, тому що пожежа посилилася”, – сказано в листуванні.

У ньому також наголошується, що російська влада планує приховати інформацію про кількість жертв, зарахувавши загиблих до зниклих безвісти.

Нагадаємо, вдень 25 березня в центрі російського Кемерово загорівся торговельно-розважальний центр “Зимова вишня”. Вогонь охопив три з чотирьох поверхів будівлі, займання почалося на 4-му поверсі будівлі, епіцентр полум’я міг перебувати в одному з кінозалів. Пізніше віце-губернатор Володимир Чернов розповів, що осередок займання в торговому центрі був у дитячій батутній кімнаті, куди хтось із дітей приніс запальничку. Займання почалося з поролону в батутному басейні, який спалахнув, як порох. Офіційно число загиблих під час пожежі в ТЦ «Зимова вишня» в російському Кемерово зросло до 52. Про це повідомляють в оперативному штабі.

За кількістю загиблих ця пожежа – одна з чотирьох найбільших за 100 років поряд з пожежами в самарському УВС (1999 рік, 57 жертв), в будинку для літніх людей в станиці Камишівська в Краснодарському краї (2007 рік, 63 жертви) і в клубі «Хромая лошадь» в Пермі (2009 рік, 153 жертви).

Глава МНС РФ Володимир Пучков заявив, що в будівлі досі залишаються “окремі термоточки”. Про повну ліквідацію пожежі нічого не повідомляється. Відзначається, що у справі про пожежу в ТЦ в Кемерові затримано чотирьох осіб. Серед них – орендар приміщення, де могло початися загоряння. Всіх затриманих допитали, повідомили в Слідчому комітеті.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...