14 березня Україна відзначає День добровольців: "Нація пам’ятає своїх справжніх Героїв!" - Сиротюк

Століття бездержавності створили ситуацію, коли держава була в кожному. Армія починалася з кожного...

"14 березня Україна вшановує Добровольців. Тих, хто за покликом серця пішов захищати націю та країну на московсько-українську війну", - пише у своєму блозі екс-нардеп Юрій Сиротюк, передають Патріоти України.

"Але, пам’ятаючи про нинішніх добровольців, пам’ятаймо про всіх добровольців нації-воїна.

Добровольцями були вояки Української повстанської армії. Добровольці «Карпатської Січі» у 1939 році з усієї України поїхали захищати незалежність Карпатської України. Добровольці перших визвольних змагань 1917-1922 років. Січові стрільці. Добровольцями були гайдамаки. Козаки йшли боронити Україну за покликом душі.

Століття бездержавності створили ситуацію, коли держава була в кожному. Армія починалася з кожного. Ця армія творила державу. Козаки створили державу Військо Запорізьке. Гайдамаки - народоправний простір «без холопа і без пана». Воїни-добровольці окреслювали простір держави у визвольних змаганнях 1917-1921 років та 1939-1950 тих.

На жаль, нинішня панівна верхівка, яку до влади провели добровольці Майдану, а порятувати добровольці війни, зробила все щоб знищити добровольців. Але нація пам’ятає своїх справжніх Героїв!

З твоїм Днем, націє-воїне!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...