15 хвилин до метро: У мережі показали резиденцію Путіна в Москві (фото)

Президент Росії Володимир Путін, який 6 лютіого оприлюднив свій фінансовий стан, прописаний в Москві за адресою вулиця академіка Зелінського 6.

Будинок по вулиці Зелінського 6

Журналісти знайшли фотографії будинку Путіна в мережі, передають Патріоти України. За інформацією з відкритих джерел, саме сюди російський президент приїжджає, щоб проголосувати. Однак живе він у державній резиденції "Ново-Огарьово" в Підмосков'ї.

У будинку по вулиці Зелінського є 87 квартир, підземний паркінг. Правда до метро звідси далеко - більше кілометра пішки.

Втім, є і плюси. Від будинку ходить автобус, на якому можна дістатися прямо до Кремля. Дорога займе всього півгодини без урахування московських пробок.

Квартира з таким метражем як у Путіна оцінюється ріелторами в 50-60 мільйонів рублів (близько 900 тисяч доларів за поточним курсом).

"Респектабельний житловий комплекс Гагарінського району столиці - замовлення адміністрації президента. Він повністю відображає соціальний статус своїх жителів. Розкішні панорамні види на Московський університет, Нескучний сад, Воробйові Гори", — хвалять цей варіант ріелтори.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...