20-річна студентка несподівано померла прямо в ресторані

Дівчина вчилася на третьому курсі НЮУ ім. Ярослава Мудрого та відзначала в ресторані день студента.

У Харкові поліцейські встановлюють обставини смерті 20-річної дівчини в одному з ресторанів міста на вулиці Лермонтівській, передають Патріоти України.

Як повідомляється на сайті Нацполіції в Харківській області, інформація про інцидент надійшла правоохоронцям 17 листопада, о 23:00. Медики швидкої допомоги повідомили, що за попередніми даними, серце дівчини зупинилося в результаті нападу астми. Спроби лікарів реанімувати постраждалу не дали результату. Обставини інциденту з'ясовуються, вирішується питання про кваліфікацію події за КК України.

Спільнота «Харків 1654» в Facebook з посиланням на джерела повідомляє, що інцидент стався в ресторані «Старгород», під час святкування дня студента. Дівчина, як стверджується, вчилася на третьому курсі НЮУ ім. Ярослава Мудрого. «До приїзду швидкої допомоги відвідувачі намагалася надати першу допомогу, однак безуспішно. Екіпаж швидкої допомоги приїхав дуже швидко, однак результатів реанімація не дала», - наголошується в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...