22 грудня - день зимового сонцестояння: Що категорично не можна робити

У 2018 році на суботу, 22 грудня, припадає день зимового сонцестояння. Це час, коли кут нахилу Землі до Сонця мінімальний, тому в наших краях настає найкоротший день у році.

За старих часів день зимового сонцестояння вважався магічним і наші предки здійснювали різні ритуали, щоб привернути удачу і відлякати злих духів, передають Патріоти України.

По-перше, проведіть генеральне прибирання і викиньте всі непотрібні речі, щоб впустити більше чистої енергії у ваше життя. Також, крім матеріального прибирання, не забудьте очистити свою голову від брудних і важких думок. Це прекрасний час для медитації або молитви.

День зимового сонцестояння — магічний день, тому загадайте бажання, і воно обов'язково здійсниться.

Також 21 грудня на заході сонця проведіть ритуал: напишіть на папері все погане, що з вами сталося, що вас турбує і пригнічує і спаліть. Крім того, на День зимового сонцестояння зазвичай ворожать. Тому можна зв'язатися з іншим світом і дізнатися свою долю.

Чого не можна робити:

День зимового сонцестояння краще провести вдома, в колі сім'ї, тому не можна залишатися на самоті. Інакше весь наступний рік будете відчувати себе нікому не потрібними.

Також поганою прикметою вважається залишати справи незавершеними до цього дня. Особливо погано не віддавати борги до Дня зимового сонцестояння.

Крім того, не потрібно вплутуватися в суперечки і конфлікти. У цей день потрібно постаратися поводитися максимально спокійно і стримано. Інакше ризикуєте тим, що тьма, яка настане в ніч на 22 грудня поглине вашу енергію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...