32-річний мешканець Київщини більше півроку розбещував власну доньку

У Київській області чоловік розбещував 13-річну дочку і змушував її робити порнографічні фото і відео, які продавав в Інтернеті.

Як говориться в прес-службі обласної прокуратури, в лютому 2017 32-річний батько тільки познайомився зі своєю дочкою, з якою не підтримував родинних зв'язків, передають Патріоти України.

"Протягом року дівчинка приїжджала в гості до своєї бабусі та батька в одне із сіл Миронівського району, під час таких візитів чоловік періодично вчиняв розпусні дії, про що дізналась мати малолітньої дитини, побачивши переписку в соцмережі останньої, в результаті чого звернулась до правоохоронних органів із відповідною заявою", - сказано в повідомленні.

В ході розслідування було встановлено, що протягом всього часу спілкування він примушував дівчинку фотографувати і знімати відео оголеного тіла на телефон, а потім пересилати йому через Viber.

"У період з червня 2017 року по лютий 2018 року батько щонайменше раз на місяць отримував від потерпілої фотографії та відеозображення, які з метою отримання грошової винагороди завантажував у мережу Інтернет та надавав відкритий доступ до вказаних файлів невизначеному колу осіб, від яких отримував на картковий рахунок грошову винагороду, загальна сума якої становить майже 20 тисяч гривень", - зазначили в прокуратурі.

Збоченцю повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 156 (вчинення розпустних дій щодо своєї малолітньої дочки) та ч. 4, 5 ст. 301 (виготовлення, зберігання, розповсюдження, інше переміщення з метою розповсюдження, вчинене щодо зображень та інших предметів порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію та примушування неповнолітньої до участі у створенні зображень та відеопродукції порнографічного характеру, вчинене повторно) КК України.

"За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинені злочини зловмиснику загрожує покарання у вигляді 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років", - резюмували у відомстві.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...