34-річний іноземець налагодив міжнародний канал з продажу українок у сексуальне рабство

Чоловік обіцяв громадянкам України високооплачувану роботу за кордоном, але жінки після прибуття до чужої країни потрапляли у сексуальне рабство.

В Одесі в одному з міжнародних аеропортів правоохоронці затримали 34-річного іноземця, який налагодив міжнародний канал з продажу українок у сексуальне рабство. Про це повідомляється у відділі комунікації поліції в Одеській області, передають Патріоти України.

Зазначається, що чоловік обіцяв громадянкам України високооплачувану роботу за кордоном, але жінки після прибуття до чужої країни потрапляли у сексуальне рабство.

Зловмисника було затримано при спробі вивезти двох громадянок України до Китаю.

За інформацією поліцейських, іноземець підшукував жінок, які знаходилися у скрутному матеріальному становищі, та пропонував їм високооплачувану роботу в Китаї з заробітною платою близько 12 тисяч доларів США на місяць з гарними умовами праці та безкоштовними харчуванням і проживанням.

Щоб увійти в довіру до громадянок, зловмисник оплачував витрати, пов’язані з оформленням необхідних документів для виїзду за кордон та проїзних документів, з умовами, що потім ці затрати будуть відняті із зарплатні.

У чоловіка вилучено гроші, проїзні документи та телефони, які безпосередньо вказують на його причетність до даного злочину.

Наразі проводяться подальші слідчі дії. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна або без такої.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...