4-річна дівчинка померла через "релігійні переконання" батьків

У Мукачівській обласній дитячій лікарні в реанімації через ускладнення після захворювання на кір померла дівчинка.

Про це повідомила заступник начальника департаменту охорони здоров'я Закарпатської ОДА Тетяна Міцьо, передають Патріоти України.

«Є підтверджений факт смерті дитини після ускладнень від кору. У дитини була пневмонія, проблеми з серцево-судинною системою і інші ускладнення. Дитина не була щеплена, тому що батьки категорично відмовилися (від щеплення - ред.) З релігійних міркувань», - сказала Мицьо.

Також вона зазначила, що «дитина отримала необхідне лікування і дорогі медикаменти. Пацієнтку консультували обласні лікарі і медики-науковці з Києва. Однак, через прогресуюче погіршення стану здоров'я дитина померла».

За інформацією місцевих ЗМІ, два тижні тому в тяжкому стані 4-річну дівчинку з с. Лазів госпіталізували в Тячівську лікарню, де вона пробула добу і була транспортована спецавтомобілем в супроводі дитячих реаніматологів в Мукачівську лікарню. У відділенні реанімації дівчинка пробула 12 днів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...