71 рік разом: Мережу зворушила історія гуцульського кохання на Прикарпатті (фото)

Пенсіонери розповіли, в чому полягає секрет щасливого подружнього життя.

В мережі розповіли зворушливу історію кохання гуцульської пари. 87-річна Анна і 91-річний Танасій Замореняки разом вже 71 рік. Детальніше про них розповіла донька Параска, передають Патріоти України з посиланням на Експрес.

Пенсіонери розповідають, що саме щирі почуття дають їм наснагу та сили проживати кожен день сповна. У такому поважному віці обоє не сидять склавши руки — утримують курей, корову, косять траву, сушать сіно.

"У ті часи парубки до дівчат соромилися ходити. Тато дуже боявся заходити, аби по селу плітки не ширилися", - говорить дочка подружжя Параска про знайомство батьків.Анна і Танасій Замореняки

Танасій працював лісорубом, згодом — лісником, Анна працювала в колгоспі, виховувала дітей, онуків, правнуків. А ще встигала шити, вишивати, варити, городи порати.

За словами пані Параски, батьки завжди жили у мирі й злагоді, хоча й бували суперечки та батькові ревнощі. "Але мама — дуже розумна жінка, завжди батькові поступалася. І нині каже, що у Біблії написано, аби жінка чоловікові корилася. Це не означає, що треба все сліпо виконувати та своєї думки не мати. Але потрібно бути доброю, лагідною, деколи й хитрою. Тата вона дуже шанує, молиться за нього", - говорить вона.

Нині закохані пенсіонери мають доньок Параску й Василину, сина Василя, шестеро онуків та десятеро правнуків.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...