"800 російських рублів": У "ДНР" оцінили "героїв" недореспубліки (фотофакт)

На окупованій території Донеччини "центральний республіканський банк ДНР" випустив монети із зображеннями бойовиків "ДНР" Арсена Павлова ("Моторола") та Михайла Толстих ("Гіві"), які були вбиті в 2016 і 2017 роках відповідно.

На аверсі монет викарбувані портрети загиблих терористів, їх імена з позивними, а також дати народження та смерті. На реверсі монет зображено "герб" так званої "ДНР", - повідомляють ЗМІ сепаратистів, передають Патріоти України.

Монети випустили накладом у 1000 штук кожну. Виготовлені монети із латунного сплаву з артилерійської гільзи.

Вартість однієї монети терористів становить 800 російських рублів. А для їх придбання покупець повинен навіть мати із собою документ, що засвідчує особу.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...