9-річний американський школяр домігся скасування закону, який діяв сто років (фото)

Дейн і далі має намір міняти місцеве законодавство.

9-річний школяр Дейн Бест з американського містечка Северанс в штаті Колорадо домігся скасування заборони на бої сніжками, який діяв майже 100 років, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press.
Заборона була частиною іншої постанови, яка забороняла кидати каміння і інші метальні снаряди в будівлі, людей і їх майно, наприклад, машини. Під це визначення потрапили і сніжки.
Хлопчик вирішив, що закон застарілий. Він зібрав листи однокласників, які його підтримали, і виступив на засіданні міської ради. Місцева влада одноголосно підтримали ініціативу школяра. «Я хочу, як і інші діти в усьому світі, мати можливість грати в сніжки і не потрапити через це в біду», - заявив Дейн.

Дейн і далі має намір міняти місцеве законодавство. Школяр хоче змінити закон, який визначає в категорію домашніх тварин тільки кішок і собак, і дозволяє сім'ям тримати не більше 3 звірів. Справа в тому, що у дитини зараз «нелегально» живе морська свинка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...