92-річний колишній в'язень концтабору поставив на місце харківського сепаратиста

Колишній ув'язнений концтабору Освенцим, 92-річний професор Української інженерно-педагогічної академії Ігор Малицький провчив сепаратиста, який ображав Україну і українців в одному з харківських закладів.

Історію про це сам Малицький розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

За словами професора, інцидент стався 7 липня. За його столик в буфеті підсів чоловік 40-45 років, який представився офіцером.

"Мабуть, хотів отримати підтримку своєму вислову: "Україна - це не держава, а українці - г * вно, Путін вас переб'є, Путін велика людина і тому подібне", - розповів легендарний в'язень Освенцима.

Не маючи бажання спокійно миритися з тим, що відбувається, Малицький взяв в руки мобільний телефон і зімітував розмову: "Товариш полковник, надішліть наряд туди-то і туди-то, треба тут одному путінцю набити ж * пу, вивезти за кордон і викинути його там. Нехай цілує зад своєму кумиру. Сюди три хвилини ходу. Добре, чекаю".

Після цього, за словами професора, сепаратист вибіг з приміщення як ошпарений, ударившись головою об двері.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...