96 мільярдів (!!!) гривень збитків: "Екс-мінздоху Клименку повідомлено про підозру...Заочно," - Матіос

Прокуратура заочно повідомила екс-міністра доходів і зборів Олександру Клименку про підозру в створенні та участі в злочинній організації і зловживанні службовим становищем.

Олександр Клименко

Про це на своїй сторінці у Facebook написав головний військовий прокурор Анатолій Матіос, повідомляють Патріоти України.

"Перебуваючому у глибокій еміграції через страх повернутися на Батьківщину екс-мінздоху Клименку О.В. повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 2 ст.364 КК України (створення і участь у злочинній організації та зловживання службовим становищем)", – написав він.

"Повідомлення про підозру направлено Клименку О.В. у спосіб, передбачений КПК України", - додав Матіос.

"Як сказав би у такому випадку Ляшко: "Вкрала Скотиняка 96 мільярдів людських грошей". Підтверджую – Кліменко енд компані (і ті, що гелікоптерами вже "прилетіли", і ті, що у придорожніх мотелях у Білгородській області РФ від страху спиваються, і ті, що по норах ховаються) дійсно обґрунтовано підозрюються у нанесенні збитків державі на суму 96 мільярди гривень ( при курсі $ на той час 8 грн.)", - зазначив він.

"Але ми йдемо за ними. В одному темпі. Безпристрасно і невідворотно. Для одягання на їхні рученьки українського намиста заслужених кайданок", - додав Матіос.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...