99-річна хмельничанка на свій День народження зустрічала гостей піснями (відео)

З досить поважним Днем народження вітали іменинницю місцеві керівники...

2 березня свій День народження відсвяткувала жителька села Заміхів Новоушицької ОТГ Фросина Іванівна Паращенко. На долю жінки випало багато випробувань: босоноге дитинство, тяжкі голодні довоєнні роки, роки лихої війни, та післявоєнна розруха, передають Патріоти України з посиланням на Depo.Хмельницький.

Але не зважаючи на все, вона радо приймала вітання від заступника селищного голови Віталія Кокарєва та всіх гостей, що вітали іменинницю. Разом із своєю подругою Вірою Палій охоче розповідають цікаві історії свого життя та співають пісень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...