А де ж туристи? - З'явилося відео путінського мосту до Криму з висоти пташиного польоту

Судячи з відео, Кримський міст завантажений не так, як анонсувала окупаційна влада: транспортних засобів на ньому небагато.

В інтернеті оприлюднили відео Кримського моста, який з'єднує окупований Росією півострів з Краснодарським краєм РФ, зняте з висоти пташиного польоту, передають Патріоти України.

Відповідний ролик опубліковано в YouTube.

Судячи з відео, Кримський міст завантажений не так, як анонсувала окупаційна влада: транспортних засобів на ньому небагато.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...