А добровольці-іноземці з 2014-го чекають, Петре Олексійовичу: Порошенко підписав указ про надання бразильському футболісту українського громадянства

Звісно, збірна України це дуже важливо. Однак, сотні людей, котрі проливали власну кров, і не за гроші, а за існування цієї держави, чомусь дочекатись не можуть. Невже лише питання в бюрократії?

Марлос Ромеро Бонфім

Президент України Петро Порошенко підписав указ про надання бразильському півзахисникові Шахтаря Марлосу українського громадянства, - передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

В адміністрації президента кажуть, що є позитивне рішення комісії з цього питання, але інформацію про наявність відповідного указу поки не підтвердили і не спростували.

За даними ФФУ, на даний момент йде процес надання громадянства дружині і дітям футболіста.

Видання не виключає, що бразильця додатково викличуть до збірної України на заключні матчі відбору на ЧС-2018 з Косово і Хорватією.

Марлос виступає в Україні з 2012 року. Спочатку він грав за Металіст, а в 2014 році підписав контракт із Шахтарем.

Відзначимо, що на сайті президента текст указу про надання громадянства Марлос поки відсутній.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...