А як же плани Москви? - У Венесуелі опозиція заявила про контроль над нафтовою компанією Citgo

ЛІдер опозиції закликав венесуельців вийти на чергові акції протесту.

Хуан Гуайдо

Лідер опозиції Венесуели Хуан Гуайдо заявив, що наразі взяв під контроль нафтову корпорацію Citgo, що є дочірнім підприємством державної PDVSA. Про це він написав у Twitter, передають Патріоти України.

"Вони (влада - прим. ред) хотіли вкрасти все, але ми вже отримали контроль над Citgo і ліцензію на продовження роботи компанії, тим самим ми врятували важливий національний актив", - написав Гуайдо.

Опозиціонер також знову закликав народ вийти на акції протесту, що мають відбутися у суботу. "Вони хочуть, щоб ми покинули вулиці, але завтра ми все одно вийдемо, щоб зупинити узурпатора [президента Ніколаса Мадуро]", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...