А як же "родная говень"? - У топ-пропагандиста Кремля істерика через натяк свого шанувальника на закордонний маєток "великого патриота России"

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов потрапив у скандальну ситуацію в інтернеті, заблокувавши свого читача в соціальній мережі після незручного коментаря про закордонну нерухомості і російський патріотизм.

При цьому подробиці інциденту опублікував користувач, який став об'єктом помсти з боку пропагандиста, передають Патріоти України.

"С уважение относился к Владимиру Соловьеву. Нравились его патриотичные взгляды. Сегодня в его ленте задал одной посетительнице вопрос: можно ли быть патриотом и иметь недвижимость за границей? Владимир сказал, что мнение трусливого анонима никого не интересует и заблокировал", - написав він.

При цьому розлючений блогер обізвав Соловйова "говорящей головой, которая выражает не свои мысли, а заказчика". Скандальний інцидент швидко поширився по соціальним мережам, а сам Соловйов, відомий наявністю елітної нерухомості в Італії, став об'єктом насмішок.

Відзначимо, що Соловйов є топовим пропагандистом Кремля, чиє шоу регулярно виходить в прайм-тайм одного з російських телеканалів. При цьому він має розкішну нерухомість в Італії, матеріал про яку опублікували соратники Навального в минулому році.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...