А як же скрепи? - Улюблена актриса Путіна тікає в Європу

Російська актриса Чулпан Хаматова, яка активно закликала голосувати за Путіна на виборах, вирішила виїхати за кордон. Вона купила собі землю в екологічно чистому селищі Аматціемс, розташованому за одну годину їзди від Риги.

Чулпан Хаматова і Володимир Путін

Разом з купівлею будинку Чулпан Хаматова отримає всі пільги і посвідки на проживання в Латвії, передають Патріоти України з посиланням на латвійські ЗМІ.
Вона хоче переїхати разом зі своїми трьома дочками в цю країну: «В Москве трудно сосредоточиться на самой себе, на внутреннем мире. Поэтому мне захотелось начать проводить больше времени со своими родными, по-настоящему отдыхать, просыпаться от солнечных лучей и идти навстречу природе».
Хаматова разом зі своєю подругою актрисою Діною Корзун очолюють російський благодійний фонд «Подари жизнь», який опікується хворими дітьми. Вона неодноразово дякувала Путіну за те, що той розпорядився виділяти гроші з бюджету цьому фонду. І підтримувала господаря Кремля на виборах.
Але при цьому вона закликала звільнити режисера Серебренникова, якого пресує режим. Також вона виступала з підтримкою в'язня Кремля Олега Сенцова.
«Как же так? Любила-любила Путина, и вдруг — навострила лыжи? Чулпашечка, а как же остальные, полюбившие его по твоему призыву?» - прокоментував від'їзд в Латвію актриси журналіст Саша Сотник.
Чулпан Хаматова - одна з діячів культури РФ, які підписали звернення до Володимира Путіна з закликом звільнити українського політв'язня, режисера Олега Сенцова. До неї приєдналися журналіст і телеведучий Володимир Познер, режисери Андрій Звягінцев, Олексій Учитель, Олександр Сокуров, Валерій Тодоровський, Олексій Федорченко, Юрій Норштейн, Павло Лунгін, Костянтин Бронзит, телеведуча Катерина Мцітурідзе і журналістка, екс-кандидат в президенти РФ Ксенія Собчак. «Уважаемый Владимир Владимирович! Человек умирает. Мы не думаем, что его вина настолько велика, чтобы за нее давали 20 лет. Он искренен и честен в своих убеждениях — его бессрочная голодовка это доказывает. Нужно проявить милосердие, чтобы спасти человеческую жизнь. Нам нужно смягчать политический климат в стране, мириться с соседями. Помилуйте Олега Сенцова, мы просим Вас», - написано в листі.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...