А як же скрепи? Чому не Феодосія? - Пропагандистку Кремля затролили через відпустку у "Гейропі"

Користувачі мережі негативно відреагували на фото з відпочинку в країнах Європи російської ведучої Першого каналу Катерини Андрєєвої, яку президент РФ Володимир Путін кілька разів назвав свою улюблену телеведучою.

Катерина Андрєєва

"Вчора ти нахвалюєш Кримнаш на телеящику, а завтра катаєшся на яхті під Барселоною і літаєш на приватному джеті в Австрії", - пише користувач Twitter з ніком Двач, передають Патріоти України.

Він оприлюднив кілька фото з профілю Андрєєвої в соцмережі. Геотеги на знімках вказують на те, що ведуча відпочивала в Іспанії та Австрії.

В інтернеті негативно відреагували на подорожі Андрєєвої, яка не поїхала до анексованого Крим, про туристичну привабливість якого так багато говорила: "Вона як Колумб. Перепутала Барселону з Кримом", "Треба бабусям і дідусям, електорату Путіна, які дивляться ТБ і вірять її чесним очам, розповісти про це", "А в кримнаш щось не хоче", "Було б дивно, якщо б було по-іншому. Уявляю така роспропагандонша постит фоточки в однокласниках, як вона пече картоху в горах Уралу", - пишуть користувачі.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...