"А король-то голий", або Чому сумують "Іскандери": Путінська пропаганда неочікувано "здулась" на ракетному питанні

​Якщо Вашингтон розмістить в наближених до Росії країнах ракети середньої дальності, Москва виявиться безсилою.

Якщо після виходу США з Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності з Росією Америка почне гонку озброєнь і розмістить ракети в Європі (імовірно в Польщі, Румунії та країнах Балтії), то російська система «автоматизованої відплати» «Периметр» може виявитися проти них безсила. Про це в інтерв'ю виданню «Зірка» заявив екс-начальник головного штабу Ракетних військ стратегічного призначення РФ генерал-полковник Віктор Єсін, передають Патріоти України.

За його словами, незважаючи на грізну назву (західні країни називають «Периметр» Dead Hand, або «Мертва рука»), в тому випадку, якщо США нападуть першими, Росія відбити атаку не зможе - «Периметру» просто не вистачить часу. «Ефективної відповіді на американські ракети середньої дальності в Європі у нас поки що немає. І якщо американці все-таки почнуть розгортати свої ракети в Європі, нам нічого не залишиться, як відмовитися від доктрини у відповідь-зустрічного удару і перейти до доктрини попереджувального удару», - каже Єсін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...