А ледве не потрапив до моргу: "Нещодавно його зустрів. Каже: мені треба в тюрму", - знайомий харківського терориста

Харків'янин Василь, який із дитинства знайомий із Володимиром Безухом, що захопив відділення "Укрпошти" 30 грудня, заявив, що той ніде не працював і говорив про бажання потрапити у в'язницю.

Зловмисником, який захопив заручників в одному з відділень "Укрпошти" в Харкові, є 40-річний Володимир Безух. Про це повідомляє місцеве видання "МедиаПорт", передають Патріоти України.

Місцевий житель Василь у коментарі журналістам розповів, що знайомий із Безухом зі шкільних часів.

"Його звуть Вова, прізвисько – Безя. Він тут недалеко живе, приватний будинок. Сім'я – мама, тато, брат, дружини немає, він з дівчинкою живе молодою. Ну він все вживає... Не працював він. Нещодавно я його зустрів. Каже: мені треба в тюрму. Я кажу: для чого? Він каже: треба. Буквально три дні минуло – і захопили пошту", – повідомив чоловік.

Ще один знайомий Безуха психолог Вадим Безуглий став очевидцем ситуації, після чого намагався поговорити із загарбником.

"Я його знаю давно. Можна сказати, понад 20 років. Біда з головою в людини. Це психіатрія, навіть не психологія. Ні, він не в мене спостерігався. Так вийшло, що ми знайомі з ним зі школи, він навчався на рік молодший за мене. Складнощі в нього завжди були з головою, із психікою", – повідомив Безуглий.

За його словами, на пропозицію "припинити неподобство" Безух відповідав йому нецензурними фразами.

"Він дуже нетверезий і, судячи з усього, "добирав" там безперервно. Він увесь час пив і поки перебував у цій гострій фазі, був узагалі неконтактним, потім став трошки оговтуватися, утратив, мабуть, пильність, і закінчилося все, як закінчилося.... Він перебуває у своєму світі. Це особливий стан свідомості. Галюциногенна маячня, це можна назвати так", – переконаний чоловік.

Як розповіло видання "ГОРДОН", Володимир Безух 2014 року, сидячи на бруківці на площі Свободи в Харкові, розповідав, що є екстрасенсом, і передбачав громадянську війну в Україні.

Володимир Безух

Безух "зізнавався", що брав участь у "Битві екстрасенсів", і запевняв, що незабаром президент РФ Володимир Путін здобуде пів-України. Він стверджував, що війна в Україні триватиме понад три роки. Безух також "гарантував", що трубопровід у Балтійському морі підірвуть у трьох місцях, а в трубопроводи Москви, Санкт-Петербурга і Томська хочуть "впустити" сибірську виразку. За словами Безуха, все це можна зупинити тільки в тому разі, "якщо Путін зупиниться".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...