А на тести "денег нет...": Медуніверситет Богомольця хоче замовити джинси в ЗМІ на 3 млн

За даними системи електронних державних закупівель ProZorro, про маркування позначкою "Реклама" у тендерній документації не йдеться.

Національний медичний університет імені Богомольця 6 лютого 2018 року оголосив тендер на висвітлення діяльності університету в ЗМІ в поточному році очікуваною вартістю 3 млн 110 тис грн. Про це повідомляють Наші гроші, передають Патріоти України.

Кошти виділені на створення і розміщення інформаційних матеріалів на телебаченні і радіо, в пресі та інтернет-виданнях. "Про маркування позначкою "Реклама" у тендерній документації не йдеться. В технічному завданні перераховані такі формати, як новини, інформаційні та аналітичні статті, прес-релізи, інтерв'ю, (фото) репортажі, заяви, коментарі, оголошення, звернення, відкриті листи , прес і відео-конференції, прес-брифінги, прямі включення і звернення, сюжети, програми, фільми, а також журналістські розслідування", - наголошується в повідомленні.

Згідно з даними системи електронних державних закупівель ProZorro, виконавець повинен вести щоденний медіа-моніторинг матеріалів, що стосуються діяльності замовника, консультувати його з різних питань, у тому числі по іміджу і антикризовому менеджменту.

"Тендер був оголошений 6 лютого - незабаром після двох випадків зникнення студентів НМУ імені Богомольця. На початку січня зник Дмитро Вітіщенко, а на початку лютого - Мукаддас Насірлаева з Туркменістану, яка, як з'ясувалося пізніше, вчинила самогубство", - йдеться в повідомленні.

20 лютого 2018 року Міністерство охорони здоров'я відсторонило ректора університету Катерину Амосову і директора Центру тестування при МОЗ Ірину Булах, тому студенти не змогли скласти ліцензійний інтегрований іспит Крок.

Конфлікт навколо Крока виник через оплату університетом послуг центру. За словами Амосової, університет просив МОЗ виділити в 2018 році для оплати послуг центру з тестування 450 тис. грн, а отримав 300 грн.

Видання зазначає, що необхідна для проведення іспиту сума в сім разів менше суми, яку університет планує витратити на розміщення матеріалів в ЗМІ. "Очікувана вартість тендеру університету ім. Богомольця 3, млн 110 тисяч грн - це друга за величиною сума, яку планують витратити на розміщення матеріалів і рекламу державні і комунальні замовники по всій Україні на торгах, оголошених в ProZorro з початку 2018 року. На першому місці - витрати мерії Дніпра на розміщення матеріалів на 17,40 млн грн.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...