"А отдуваться за всех Кэвину Спейси": Відомий художник їдко висміяв зустріч лідерів РФ і США

Російський карикатурист Сергій Йолкін показав своє бачення наслідків зустрічі глави РФ Володимира Путіна і президента США Дональда Трампа на саміті АТЕС у В'єтнамі.

Відповідний малюнок художник опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Трамп помацав Володимира", - сказано в написі на карикатурі. Також намальована стрілочка вказує на плече російського лідера, де вказано: "Торкав тут".

Відзначимо, що карикатура насмішила користувачів соціальної мережі: "Домогался", "Главное в пупок не целовал", "Кто целует в пупок, кто трогает за плечо, а отдуваться за всех Кэвину Спейси", "О Боже! Это больше, чем просто гениально", "...и не краснеть удушливой волной. Слегка соприкоснувшись рукавами", "Путин рано или поздно Трампа в пупок да поцелует", "А дотянется?" - пишуть інтернет-користувачі в коментарях під постом.

Нагадаємо, Дональд Трамп і Володимир Путін зустрілися під час офіційної фотосесії в національних костюмах під час саміту країн Азійсько-Тихоокеанського економічного співробітництва, який проходив у В'єтнамі. Трамп підійшов до Путіна і потиснув йому руку, а також поплескав по плечу. Також президент США став поряд з ним.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...