А під Крутами 1918-го ЮВТ Україну груддю закривала? - Тимошенко попалася на ганебній брехні, - історик (відео)

Складається враження, що Юлія Володимирівна вже без брехні не може, причому бреше прямо в очі, а, якщо їй надають ефірний час на якомусь із ЗМІ, то можна взагалі себе ні в чому не обмежувати.

Лідера партії «ВО «Батьківщина» Юлію Тимошенко вже давно ловлять на брехні, але ще ніколи не доходило до такої відвертої, яку спростувати може будь-який школяр, зайшовши в інтернет. Про це у своєму блозі пише історик і блогер Олександр Палій, передають Патріоти України.

Він зазначає, чого тільки варта розповідь Тимошенко про те, як її мама Людмила Миколаївна пробивалася через загороджувальні загони під час Голодомору. Насправді мати Юлії Тимошенко, Людмила Миколаївна Телегіна, народилася 1937 року, через чотири роки після Голодомору. І навіть в минулому році відзначала 80-річчя. Про це писав ряд ЗМІ.
«Як можна так брехати - і в такому питанні, як Голодомор? Це ви запитайте у Тимошенко», - написав історик. Він зазначає, що був ще один такий брехун, Вадим Колесніченко, який розповідав, що його батько згорів в танку під час війни з німцями 1941-1945 рр, а сам Колесніченко 1958 року народження.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...