"А потім - якась мить і все... Все обривається...", - журналіст про харківську трагедію

Останні дні всі пишуть про трагедію в Харкові... Різне... А ви подумайте про тих, хто вже нічого не напише і не скаже...

19-річна Анастасія Сокол загинула у ДТП в Харкові

Про це пише на своїй сторінці у Facebook журналіст Олена Добровольська, передають Патріоти України.

"І вчора вночі, і сьогодні вранці начиталась коментарів щодо ДТП у Харкові.

Як завжди, думки розділились. "А ви шо, нікада педалі не плутали? З кім не буває?", "Шо ви одразу накинулись на дєвочку? Ну і шо шо їй 20 год? Ну і шо шо у неї тато (хто там він у неї?).

Різного понаписували, таке. І розслідування провели, і чек перевірили (офігенний доказ, да). Хтось від гніву плющився, бо немає ради на такі випадки, є тільки впевненість, що ніхто не понесе відповідальність.

А я в таких випадках завжди думаю про тих, хто вже нічого не напише і не скаже.

Волею-неволею уявляю себе на їх місці. Ось я, мені умовно 28 років, я стою на пішоходному переході, чекаю зеленого світла, подумки десь, не тут. Наприклад, думаю про те, що хочу нове пальто і що коханий давно не дзвонив, а я хвилююсь.

А ще треба буде доробити якісь справи на завтра. І мама приготувала вареники на вечерю. А подруга Іра завела нового бойфренда. А мій чого досі не набрав, ну що за людина? І чому так холодно? Осінь і у мене гарні кросси.

Один навушник не працює, незручно, треба купити нові. А потім - якась мить і все. Все обривається на тому, як чиєсь авто разом вирішує питання пальто, навушників і недороблених справ. І продовжується десь на інших кінцях великого міста, де мама чекає з варениками, коханий марно набирає номер, а подруга Іра дізнається про все з інтернету.

І так по черзі я, попри намагання не думати про це, проживаю останні хвилини шістьох життів.

І мені просто не хочеться знати, як воно, коли ти плутаєш педалі, з ким не буває."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...