А що там у ПОПа?: Як за допомогою онлайн-сервісу дізнатись про нерухомість і платежі президента, - юрист

.Зокрема, доступні заборгованість по комуналці, ім'я власника квартири, метраж житла...

За допомогою онлайн-сервісу для оплати комунальних послуг від "Центру комунального сервісу" можна дізнатися дані про чужу нерухомість, навіть про нерухомість і платежі президента, - повідомив в Facebook юрист Клим Братковський, передають Патріоти України.

"В мэрии Киева работают такие молодцы, разработали такой классный ресурс, с помощью которого можно промониторить, у кого какая задолженность по квартплате, узнать, на ком зарегистрированы договора, узнать метраж квартиры, узнать, сколько людей зарегистрировано в квартире", - написав Братковський.

Щоб почати користуватися сервісом, досить зареєструватися, вказавши адресу квартири. Після цього всі дані про нерухомість можна побачити в особистому кабінеті. При цьому ніхто не заважає вказати адресу сусіда.
Юрист дізнався дані про квартирі Петра Порошенка на вулиці Грушевського. Як видно на скріншоті, президент України своєчасно оплачує комунальні послуги.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...