"А справи-то лише – один раз не полінуватись та не побоятись і вчинити по-європейському: здати гидавців поленті," - Дід Панас

Блогер пропонує власний засіб боротьби з тими, хто користується підробними паспортами громадян України.

"Тут багато чую про криссіян, які буцімто похапали за хабарі українські біометричні паспорти та й почимчикували з ними без віз до Європи," - пише блогер Дід Панас, передають Патріоти України.

Далі - мовою оригіналу:

"Чесно скажу – за свою подорож таких не зустрічав, хоч і придивлявся навмисне. Але можу з цього приводу лише закликати всіх українських туристів у Європі: якщо бачите таке одоробло поблизу себе – спокійно викликайте поліцію або звертайтесь до готельної адміністрації, аби та викликала: справа в тому, що подібні біометричні паспорти є підробкою, навіть, якщо видані чин-чином у Херсоні чи, скажімо, Одесі. Вони визнаються підробленими через вказані невірні дані – місце проживання.

В Європі поліціянти – люди хвацькі та на нелегалів натреновані. Кримнаш проведе відпустку в комфортних умовах місцевої буцегарні, з арабами та афганцями, після чого полетить... ні, не до Криму, а до України, бо паспорти бодай підроблені, але українські (ну, якщо, звичайно, не запанікують та не покажуть роїського паспорта з вимогою телефонувати в роїське консульство).

А вже як в Україні їх зустріне відповідна служба – це інше питання, тут є два варіанти. Або #зрада – тобто за додаткового хабаря дозволять "прохурчати з вихором" до Криму, або #перемога – тобто затримають для з'ясування персони, допитають на предмет з'ясування імені тієї доброї людини, яка "допомогла з паспортом", а потім – висунуть звинувачення в підробці документів та нелегальному перетині українського кордону.

Тобто, у будь-якому випадку незабутні враження будуть забезпечені. А справи-то лише – один раз не полінуватись та не побоятись і вчинити по-європейському: здати гидавців поленті."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...