"А то ще працювати почнуть!": У мережі закликали повернути кокаїн депутатам "Єдиної Росії"

У мережі з натхненням відреагували на новину про виявлення великої партії кокаїну з логотипом «Єдиної Росії».

Соцмережі і Telegram-канали наповнили жарти про «партійний кокаїн», передають Патріоти України.

«Тепер зрозуміло, що означає горочка білого кольору на прапорі ЄР» - жартує автор Telegram-каналу «Акітілоп».

Автори Telegram-каналів попереджають, що наркотики «Єдиної Росії» краще повернути. «Поверніть кокаїн нашим депутатам, а то вони працювати почнуть!» - закликає автор Telegram-каналу «Двач». Заступник голови московського «Яблука» Кирило Гончаров в своєму Telegram-каналі порівняв єдинороса Євгенія Ревенка, в жартівливій формі прокоментувавши перехоплення наркотиків з логотипом «Єдиної Росії», з Пабло Ескобаром.

Лише деякі помітили, що на кадрах оперативної зйомки крім символу партії видно і інший логотип зеленого кольору. «А в оригіналі у бельгійського телебачення чомусь на логотипі кінь зелений і слово Brio. Напевно, теж логотип якийсь неугодної Євросоюзу партії», - іронізує «Акітілоп».
Брикети, марковані символом партії - ведмедем і триколором, були вилучені в порту бельгійського Гента. Правоохоронні органи перехопили рекордну для цих місць партію наркотиків - близько двох тонн кокаїну вартістю 100 мільйонів євро. Речовина була доставлена в упаковках з облицювальною плиткою з Бразилії. Частина наркотиків була позначена логотипами колумбійської енергетичної компанії Brio.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...