"А у барыг дворцы, яхты и большие счета. Им вы не интересны! Они лучше захапают все, а дети им не интересны. Барыги жируют за счет украинских детей", - Саакашвілі (відео)

Міхеїл Саакашвілі опублікував у facebook відео з умовами, в яких навчаються українські діти.

Цей пост викликав жваве обговорення в коментарях, повідомляють Патріоти України.

Ось деякі з коментарів:

"А у барыг дворцы,яхты и большие счета.Им вы не интересны!Они лучше захапают все,а дети им не интересны.Барыги жируют за счет украинских детей,но очень скоро,когда придет РУХ НОВЫХ СИЛ,барыг вытащат за шкирку,хоть из лесов Амазонии вытащат,не спрятаться будет,и все награбленное принесут обратно."

"Ничего удивительного )) Зато у Рината Ахметова квартира в Лондоне. А вы скажите спасибо своим родителям, которые когда то проголосовали за дважды судимого уголовника, а потом привели к власти его коллегу )))"

"Дуже шкода дітки, що Ви не бачили публікацію в газеті "Сегодня " кількарічної давнини. Ви б побачили могилу (нехай він спочиває з богом) батька Порошкнка, яка зі слів кореспондента, обійшлася йому в 2 млн., а мармур привезений з Італії- рожевий."

"я видела в каких условиях учатся дети моих знакомых в небольшом грузинском городе: у каждого ребёнка на парте современный компьютер,светлый класс. А за наших деток обидно-в таких сараях учатся. Дела нет "слугам" (свои дети за границей ).Зато золотые унитазы имеют и на очередные выборы выкинут миллионы"

"К сожалению, в таких условиях учится большинство сельских детей по всей Украине.Это очень распространенное явление. А бездарная территориальная реформа скоро уничтожит и эти школы. Зато экономия какая в масштабах Украины! А своих детей они все равно в Лондоне учат. Исключительно для того,чтоб дети "мажорами" не были."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...