А Україна поминатиме розвал недоімперії щодня: Росіяни три дні святкуватимуть річницю окупації Криму

П'ята річниця початку тимчасової окупації Криму буде відзначатися в РФ з 16 по 18 березня.

Про це повідомляється на сайті мера Москви Сергія Собяніна, передають Патріоти України.
Ці дати вказані в програмі фестивалю «Московські сезони» на 2019 рік. Ні подробиць, ні розмір витрат на організацію гулянь в «честь» порушення міжнародного права поки не вказано.
Відомо, що в березні 2015 і в 2016 на Василівському узвозі в російській столиці відбулися масові мітинги. У 2017 році - на Воробйових горах. Мерією витрачено 22 мільйони рублів. 18 березня минулого року в Росії відбулися президентські вибори. Тоді ж на Манежній площі відбувся мітинг-концерт «Росія. Севастополь. Крим».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...