А влада не бачить? - У Києві невідомі взялися вирубувати парк (фото)

У Києві в Шевченківському районі невідомі зрубали дерева в Сирецькому парку та завантажили цілий мікроавтобус колод.

Про це повідомила очевидець Наталія Вишневська на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Повертаюся у справах, йду по своїй вулиці за метрів 500 від будинку, чую на весь Сирець звук бензопили. "Зеленбуд" у вихідні не працює. Біля "Сирецького парку" стоїть бус, у який заносять зрубані колоди дерев. Два д*біла в чорному ріжуть величезну свіжозрізану акацію", - написала вона.

Наталя уточнила, що парк "Сирецький Гай", розташований уздовж вул. Сальського, занесений до природно-заповідного фонду та є пам'яткою ландшафтної архітектури.

Чоловіки не відреагували на зауваження киянки, тільки відповіли добірним матом і погрожували забрати телефон і застосувати насильство під час спроби зробити фото.

"Але я не злякалася та зробила фото з номерами", - підкреслила Наталія, уточнивши, що номери були на донецькій реєстрації.

Після цього вона викликала поліцію, яка приїхала через годину."Складаємо заяву та намагаємося вирахувати їх через реєстрацію авто. Їдемо за місцем реєстрації. Але не виходить", - додала киянка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...