А воєнком проти!: 22 річний хлопець одружився на 80-річній жінці з інвалідністю

Батько нареченого дуже радий, а комісар військкомату збирає документи для подачі позову в суд на "фіктивний шлюб".
військовий комісар Вінницького ОМВК Олександр Данилюк

У Вінниці зареєстрували не зовсім звичайну весілля. 22 річний хлопець одружився на 80-річній жінці з інвалідністю, повідомляє портал Вiнніця.info, передають Патріоти України.

25-го жовтня хлопець отримав повістку з'явитися до військкомату. Його закликали на строкову службу в ЗСУ. Але вже 31 жовтня він розписався з пенсіонеркою. В той же день, відразу після розпису, хлопець з батьком прийшли до міського комісаріату з наміром засвідчити, що служити поки молодятам не можна.

- Статтею 32 Сімейного кодексу передбачено, що в разі загрози життю або ... Ну ... вагітність тут не передбачена, звичайно не може бути, керівник має право скорочувати терміни на підставі пред'явлених документів, - сказав виконувач обов'язків Вінницького міського РАЦСу Богдана Ліпа-Паскопос, - Підстави у цієї пари були. Наречена - інвалід I групи.

В шоці від весілля не тільки в РАЦСі але і в комісаріаті. Там вважають, що шлюб фіктивний і подаватимуть до суду.

- Сам батько привів призовника до військкомату і сам батько за сина говорить фразу: "Він в армію не піде, тому що він одружений, у нього дружина інвалід першої групи". Це мене найбільше вразило, - сказав військовий комісар Вінницького ОГВК Міноборони Олександр Данилюк.

Батько нареченого заявив журналістам, що він щасливий від весілля сина, а молодята мовляв зараз проживають в Нью-Йорку.

Тепер молодій людині треба прожити в мирі та любові зі своєю дружиною як мінімум п'ять років, адже призовний вік в Україні до 27-ми.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...