"Абрек з Дружківки": Поліція затримала екс-бойовка "ДНР", який брав безпосередню участь у бойових діях на Донбасі

Співробітники Національної поліції Донецької області затримали 33-річного бойовика Абрека, який воював у п'яти бандформуваннях терористів.

Про це йдеться в повідомленні Відділу комунікації прес-служби ГУ Нацполіції, передають Патріоти України.

"Результатом вечірнього патрулювання Дружківки стало затримання місцевого жителя, 1984 року народження, який брав безпосередню участь у бойових діях на Донбасі", - повідомляє поліція.

Зазначається, що з 2014 року чоловік перебував у лавах 1-го Слов'янського батальйону, "Востока", "Оплоту", козачому формуванні, а закінчив службу в "армії ДНР".

Розчарувавшись у "русском мире", 33-річний екс-бойовик із позивним Абрек подався на заробітки до РФ, а в 2017 році ні з чим повернувся додому, де і був затриманий співробітниками поліції.

Наразі щодо затриманого проводяться слідчо-оперативні заходи.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...