"Абсолютно дебільна ідея Кремля повністю провалилася", - експерт

Москва поступово відмовлятиметься від проекту "Новоросія"...

Росія не змогла підняти всі українські області на бунт, аби створити низку підконтрольних Кремлю псевдореспублік. "Та хоч ідея з "Новоросією" і виявилась провальною, "рузкава міра" остерігатись треба", - заявив військовий експерт, волонтер і ветеран війни на Донбасі Мирослав Гай, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

"Я думаю, що ідея "Новоросії" провалилася. Ця абсолютно дебільна ідея — створити в Україні різні "народні республіки" — повністю провалилася. Я думаю, що Москва буде потроху відмовлятися від цієї ідеї", — сказав Гай.

Менше з тим, за його словами, Росія не полишатиме спроб влаштувати свою диктатуру в Україні, прикриваючись пропагандистськими гаслами, на кшталт "захистимо "рузькій мір, мову, людину, віру" тощо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...