Адже не встиг Сашок "бухнути" на останок: Поклонська у Донецьку проголосила загибель Захарченка героїчною

Поклонська вважає, що Захарченко в кафе «Сепар» загинув, як справжній герой, яким повинні пишатися донеччани.

Депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська в інтерв'ю росЗМІ заявила, що не могла не приїхати в Донецьк, щоб не попрощатися з Олександром Захарченком. Тому відклала всі свої справи і приїхала в «ДНР», передають Патріоти України.
Поклонська підкреслила, що вважає Олександра Захарченка одним з героїв сучасності, тому що його подвиг буде жити століттями.
Цікаво, що Поклонська вважає, що Захарченко в кафе «Сепар» загинув, як справжній герой, яким повинні пишатися донеччани. Церемонію прощання з Захарченком транслювали центральні телеканали РФ. Російські ЗМІ повідомляють, що попрощатися з Захарченком вважали за потрібне десятки тисяч людей, які продовжують з'їжджатися в центр Донецька.
Відзначимо, що ватажок «ДНР» загинув 31 серпня в результаті потужного вибуху в центрі Донецька. При цьому всього постраждало 11 осіб. Також є вбиті, прізвища інших загиблих людей ховаються і не повідомляються в ЗМІ. Є припущення, що серед загиблих також могли виявитися куратори Захарченка з Москви, які були безпосередньою ланкою між Кремлем і окупованим Донецьком.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...