Адже рашистів попереджали: Як Крим і Донбас повільно пожирають Росію

Акцизи на бензин і збори з мобільних операторів – лише початок. Після виборів президента, уряду доведеться вводити нові побори, скасовувати пільги, пояснюючи це потребами "ненаситного" Криму"

Про це у своїй колонці на "Крим.Реалії" написав журналіст Сергій Стельмах, передають Патріоти України.

"Відбувається те, про що російських ура-патріотів попереджали ще три роки тому. Анексований Крим разом з окупованими районами Донбасу фактично перетворили на "п'яту Росію", яка повільно пожирає іншу країну. Різниця лише в тому, що на півострові поки ще стріляють тільки на полігонах. Акцизи на бензин і збори з мобільних операторів – лише початок. Після виборів президента, уряду доведеться вводити нові побори, скасовувати пільги і підвищувати пенсійний вік, пояснюючи це потребами "ненаситного" Криму", - зазначив журналіст.

Говорячи про "п'яту" Росії він має на увазі умовну концепцію про "чотирьох Росіях": перша – жителі Москви і Санкт-Петербурга, друга – жителі промислових центрів, третя – населення невеликих міст, четверта – республіки Північного Кавказу.

Також журналіст зазначив на способи, якими РФ намагається знайти фінансування окупованих територій.

"Російський Кабмін схвалив підвищення акцизів на бензин, так як потрібні гроші на будівництво доріг в Криму і Калінінградської області. Рішення вступить в силу в наступному році. Буквально в той же день з'явилися повідомлення, що уряд обговорює збільшення зборів з операторів стільникового зв'язку. Причина все та ж – потрібні фінанси на "розвиток" захопленій території", - пише Стельмах.

"Крім стратегічних міркувань, введення додаткових поборів можна пояснити тим, що в російському бюджеті банально не вистачає грошей. Більшу частину коштів, виділених на півострів, "з'їдає" Керченський міст і будівництво двох ТЕС. Обидва проекти мають велике політичне значення для Москви, тому їх фінансують в першу чергу", - додав журналіст, нагадавши, що пенсії росіянам перестали індексувати майже відразу після окупації Криму.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...