Агент "хунти"! - "Ватники" Криму "накинулися" на сепаратиста Аксьонова

Українців, що нібито засіли в органах влади анексованого Криму, звинуватили російські активісти в тому, що вони агенти впливу, які працюють на СБУ і Держдеп, і займаються підривною інформаційною діяльністю, щоб очорнити кримську владу.

Таку заяву зробив в своєму блозі кримський блогер Олександр Гірський, передають Патріоти України.

"Це з серії, коли злодій кричить - тримай злодія! Атаки на громадських відбуваються з певною періодичністю, є погрози фізичної розправи", - стверджує він.

За словами Гірського, в так званій влади Криму засилля українців. "На моє оціночне судження, багато хто з місцевої влади здійснюють цілеспрямовану диверсійну діяльність, так як зберегли контакти з Україною і можливо, є агентами СБУ. Розумієте, всі ці історії про прориви диверсантів на кордоні просто дитячий лепет, в порівнянні з тим, що ці товариші творять в Криму зі своїх кабінетів", - пише він.

За словами блогера, лідер кримських окупантів Сергій Аксьонов по факту не контролює ситуацію на півострові. "Серед його підлеглих і радників багато тих, хто міцно пов'язаний з Україною. Є підстави думати, що товариші проводять диверсійну роботу і саботаж. За все, що беруться його чиновники, або розкрадається, або через одне місце, що викликає невдоволення пересічних кримчан, які втомилися від свавілля на місцях", - заявив Гірський, резюмувавши, що росіяни "програють Крим жулью, перевертням і агентам СБУ".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...