Агент НАБУ має стосунок до постачання запчастин "Укроборонпрому": Bihus.info анонсували вихід 4-ї частини розслідування корупції в оборонному комплексі

В черговій частині розслідування корупційних схем в оборонному комплексі України мова піде про участь у них підприємця та інформатора НАБУ Євгена Шевченка.

Євген Шевченко

Позаштатний співробітник Національного антикорупційного бюро, підприємець Євген Шевченко, розповів, що мав стосунок до постачання запчастин на заводи державного концерну "Укроборонпром", що давало йому доходи. Про це він сказав у телепрограмі "Он воно як" (спільний проект Bihus.info і телеканала "24"), яка вийшла 5 березня, передають Патріоти України.

"Я мав певне відношення до постачання запчастин та комплектуючих на заводи концерну "Укроборонпром", переважно – бронетанкові заводи. Певний час я працював нормально, тому що не фігурував безпосередньо у керівництві компаній. Але ринок досить вузький. Дізналися, за якими компаніями стоїть моє прізвище, і припинили з ними свою діяльність", – стверджує Шевченко.

За його словами, він почав займатися цим бізнесом разом із партнером. "У мене був знайомий, який був дотичний до "Укроборонпрому" та цієї діяльності, і на певному етапі він потребував фінансування для збільшення оборотних коштів, і ми почали разом працювати в цьому бізнесі", – зазначив позаштатний агент НАБУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...