"Ай да Гиркин, ай да с**ин сын!": З'явився фоторобот підозрюваного в теракті в ОРЛО

Бойовики «МГБ ЛНР» склали фоторобот «підозрюваного» в скоєнні «диверсії на території ДТРК ЛНР» і просять жителів «республіки» повідомляти про ймовірне місце знаходження «злочинця».

18 лютого «керівник Центру зв'язків з громадськістю МГБ ЛНР» Євгенія Любенко повідомила, що невідомі особи шляхом вчинення диверсії на території «ДТРК ЛНР» намагалися пошкодити систему оповіщення цивільного населення у випадках надзвичайних ситуацій, що «може свідчити про підготовку ЗСУ до відновлення бойових дій», передають Патріоти України.

У повідомленні бойовиків сказано: «Міністерством державної безпеки Луганської Народної Республіки за підозрою в причетності до скоєння диверсії, що мала місце 16 лютого на території ДТРК ЛНР, розшукується чоловік. Прикмети: вік 45-50 років, зріст 180 см, волосся сиве, ніс подовжений плоский, брови густі дугоподібні, тонкі прямі вуса. Був одягнений: чорна тканинна куртка, чорна в'язана шапка, штани сірого кольору. При собі мав ліхтарик».

В мережі помітили дивну схожість фоторобота з екс-ватажком терористів Ігорем Стрєлковим (Гіркіним).

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...