Ай да Юля! - Тимошенко пообіцяла миколаївській "ваті" зупинити "братовбивчу війну" на Донбасі

Ніхто не сперечатиметься з тим, що Юлія Тимошенко вміє чути людей і вміє їх зрозуміти, особливо, коли думки і прохання виборців чітко вкладаються в її президентські плани і амбіції.

Під час свого візиту в Херсон Юлія Володимирівна, як і в інших містах, повідомила новину, про яку знає вся країна вже рік. Лідер «Батьківщини» заявила, що вона йде в президенти, передають Патріоти України.

Після довгих, палких промов Тимошенко спустилася зі сцени і, що називається, пішла в народ, щоб поспілкуватися з простими людьми. Зустрівшись поглядом з чоловіком, який стояв в першому ряду перед сценою, Тимошенко почула прохання і питання «потрібно зупинити братовбивчу війну, зупинити цю клоунаду, яка відбувається на сході України?».
Тимошенко ствердно відповіла: «потрібно». Тим самим Юлія Володимирівна не тільки підтвердила наміри капітулювати перед Путіним, в разі обрання її президентом, а й зійшлася думкою з жителем Херсона, не ставши уточнювати, що трагічні події на Донбасі вже ніяк не є клоунадою. "Не ми почали цю війну", - почулося від іншого чоловіка. На таку репліку Тимошенко нічого не відповіли і пішла далі.
Джерело: ПІК
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...