"Ах, нас обвинили в "Боинге"? Мы ничего не можем сделать?": Що насправді означає вбивство Бабченка в Києві

Увечері у вівторок, 29 травня, у Києві трьома пострілами в спину був убитий відомий російський журналіст Аркадій Бабченко. Це сталося на сходовій клітині будинку, в якому він жив після втечі з Росії.

Аркадій Бабченко

Патріоти України пропонують до Вашої уваги реакція відомих блогерів, які в соціальній мережі Facebook діляться своїми думками щодо причин та замовників цього зухвалого вбивства.

"Просто в Кремлі знаходиться дріб'язковий, мстивий, закомплексований шизофренік, який здатний тільки зганяти злість, нічого більше", – журналіст Сергій Костеж звинувачує путінську владу у вбивстві журналіста.

Правозахисник Юрій Шуліпа нагадує життєвий заповіт Бабченка, якому він слідує у своєму житті: "Братцы мои. Пожалуйста. Я вас прошу. Наша с вами задача – дожить до девяноста шести лет и станцевать на могиле Путина. Живыми, здоровыми и свободными. Пожалуйста. Будьте аккуратнее".

"Так, це війна. Це, якби того не хотілось, не остання жертва. І кожен з нас, хто вважає цю війну своєю, війною за свої ідеали, за свою країну, за свої переконання, очевидно мусить бути готовий платити високу ціну", - пише дипломат Богдан Яременко.

Журналістка Олена Чернявська також переконана, що у вбивстві Аркадія Бабченка є російський слід.

"Кто-то очень хочет, чтобы линия фронта проходила прямо по улицам Киева", – пише журналіст Олексій Широпаєв.

"Це символічна, вже далеко не перша, розправа путінської гебні над росіянином в Україні", – пише політолог Олексій Мінаков. За його словами, нині Україна не здатна врятувати всіх, хто під загрозою.

"Ты был настоящим, прямым, смелым, ты всегда был к этой несправедливой жизни лицом, сердцем нараспашку. Отдохни", – російський співак, композитор Олексій Лебединський також звичувачує Кремль у вбивстві Аркадія Бабченка.

"Аркадию шли угрозы из РФ. Он не раз об этом говорил и писал. Это страшная трагедия. И очередное ужасное преступление против человечности, против Планеты, всего, что несет хоть какую-то гуманистическую мысль, добро. Если Украина не предпримет немедленно меры по обеспечению безопасности, то мы и дальше будем терять близких и родных людей. Людей которые имеют ценность как личности для человечества", - написав журналіст і волонтер Мирослав Гай.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...