Ахметова не полишають думки про контроль над владою в Україні

Український бізнесмен Рінат Ахметов може створити свою партію перед парламентськими виборами в 2019 році.

Рінат Ахметов

Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна, передають Патріоти України.

"Одним з можливих варіантів "заходу" Ахметова на вибори паралельно з "Опоблоком" може бути реанімування партії "Сильна Україна". Тігіпко веде переговори з її передачі, але без особистої участі", – сказав РБК-Україна знайомий з тенденціями роботи всередині команди колишніх регіоналів політтехнолог.

Джерела РБК-Україна повідомили, що з лютого 2017 року близькі до Ахметова менеджери активно замовляли соціологам дослідження електоральних уподобань України. Разом з тим, отримані дані оприлюднені не були.

"Робоча назва проекту – "Індустріальна Україна". Але там поки багато невизначених деталей. Команда Ахметова поки в стадії обговорення. По-перше, прізвища лідера нової партії – це велика проблема, по-друге – доцільності участі в новому проекті діючих політиків. Можливо, це буде команда абсолютно нових осіб за типом "Самопомочі" зразка 2014 року, тільки для сходу України", – сказало джерело.

Як повідомило джерело РБК-Україна, особливістю нової партії має стати різка антиросійська риторика.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...