"Акт выражения высочайшей культуры скреп": Мережу шокувало фото "Яндекса" з Росії

Незвичайний курйоз виявили користувачі російського сервісу «Яндекс.Панорами», які вирішили дослідити вулиці міста Пскова.

На знімку, зробленому зі спеціального автомобіля компанії «Яндекс», виявився місцевий житель, справляє велику нужду прямо на проїжджій частині, передають Патріоти України.

Судячи по карті, акт вираження високої культури російського народу відбувався на вулиці Чудська - між перетинами з Петропавлівською і Ваганова. На сервісі «Яндекс.Панорами» зображення є досі, однак зараз його піддали цензурі - всю фігуру «какаючого хлопчика» розмили в графічному редакторі. Втім, журналісти встигли зберегти невідредаговані знімки.

На них видно, як невідомий росіянин сховався за білим вантажним мікроавтобусом, зняв джинси і труси, присів і безсоромно справляє прямо на асфальт велику нужду. Судячи з усього, машина, об'їжджаючи «скульптурну композицію», рухалася з ним поруч.

Відзначимо, що в курйозні ситуації з, м'яко кажучи, дивними людьми на фото потрапляє не тільки російський «Яндекс», але і їх американські колеги з компанії Google, у якій є аналогічний сервіс панорам різних місць земної кулі Street View. Так, кілька років тому в російському Новоалтайску «гугломобіль» сфотографував групу місцевих жителів, які валялися п'яними на траві біля власного будинку. Після того, як цих людей знайшли журналісти, а самі вони стали об'єктом загальних насмішок в мережі, їх тіла на панорамному фото було також вирішено заретушувати.

Відзначимо, що ретуш подібних знімків є звичайною практикою, яка застосовується, правда, лише у випадках, коли в «Яндекс» або Google поскаржиться будь-хто із зображених на панорамах людей. В інших випадках «замазуються» тільки обличчя перехожих. У той же час, наприклад, реєстраційні номери автомобілів, які опинилися в кадрі, обидва сервісу роблять нечитабельними за замовчуванням.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...