Активіста, який "поховав" Путіна, затримали в РФ

У Набережних Челнах (Росія) затримали активіста, який спорудив "могилу" президенту РФ Володимиру Путіну, на якій поставив пам'ятник з його фотографією.

Активіст Карім Ямадаєв встановив "інсталяцію у вигляді могили" Путіна біля входу в будівлю міського Слідчого комітету, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

На даний момент відносно Ямадаєва був складений протокол за статтею про повторне порушення порядку проведення акції. За цією статтею активісту загрожує до 30 діб позбавлення волі і до 300 тисяч рублів штрафу.

За версією слідства, активіст 10 березня нібито з 5.00 до 7.00 пішов і встановив "надгробок". Повідомляється, що суд над активістом призначили на 12 березня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...