"Але на кожному розі магазин цукерок": "Квартал" видав нову потужну пісню про Україну (відео)

"Вечірній квартал" виступив з новим музичним номером, в якому артисти заспівали про проблеми та майбутнє України.

Відповідне відео опубліковано на Youtube каналі студії, передають Патріоти України.

"У мене є діти, а саду немає, але на кожному розі магазин цукерок. У мене проспект, але я в пробці повзу. У мене є "Лексус", але він на газу. У мене є 3G, але немає мережі. У мене є дорога, але немає шляху", - співає "Квартал".

"У мене є країна, але немає кордонів. У мене є флот, але немає кораблів. У мене є сусіди, але немає друзів. У мене є судді, але немає суду. Є обіцянки, але в них вода", - переходить пісня від суспільних проблем до політичних.

У той же час, незважаючи на перерахування безлічі проблем України, в пісні чується і оптимістичний мотив.

"Все, що нам потрібно - це просто знайти місце для кроку вперед", - впевнені артисти.

"Нема зброї, але сила є. Нема закону, зате є честь. Є ще місце для кроку вперед, але немає для кроку назад", - також підбадьорює українців "Квартал".

Окремо можна виділити також проспівану Володимиром Зеленським (одним з помітних кандидатів у президентському рейтингу) фразу "У мене немає влади, але є мікрофон".


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...